(NaNDRAGON)QÆKA W PROFESÆJNOMU NAW^ANNÆ (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (Ns)QÆGAÃWA(B, (Nl(B. ã.,s)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKI aKADEMÆÇ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nekmo(B,s, 2003)
(NpOS)QÆBNIK WISWÆTL@Ã WIKORISTANNQ PEDAGOGÆ^NIH TEHNOLOGÆJ U NAW^ANNÆ DOROSLIH(B; (NANDRAGOGÆ^NU PÆDGOTOWKU WIKLADA^ÆW Æ SPECÆALÆSTÆW SLUVBI ZAJNQTOSTÆ ROZGLQDAÃ QK ^INNIK SOCÆALXNOÇ EFEKTIWNOSTÆ PROFESÆJNOÇ(B, (NPEREPÆDGOTOWKI BEZROBÆTNIH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNDRAGOG)QÆKAs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NANDRAGOG)QÆKAs)E; (NOSW)QÆTA DOROSLIHs)E; (NNAW^ANNQDOROSLIHs; (NPEREP)QÆDGOTOWKA BEZROBÆTNIHs)E