(NmAR)QÆQ (B:s)E (NHRON)QÆKA ODNOGO VITTQ (B: (NROMAN (B/s)E - (NsAM^UK(B, (NuLAS(B,s; (NlUKOWA(B, (Ng(B.,s; (Np)QÆN^UK(B, (Ns(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNSXKIJ PISXMENNIK(B,s)E, 2000)
(NrOMAN (B"(NmAR)QÆQ(B" (1933) - (NPER[IJ W UKRAÇNSXKÆJ LÆTERATURÆ HUDOVNÆJ TWÆR PRO PRIMUSOWU KOLEKTIWÆZACÆ@(B, (NTAK ZWANE (B"(NROZKURKULENNQ(B" (NSPRAWVNÆH GOSPODARÆW(B, (NTRUDÆWNIKÆW (B- (NHLÆBOROBÆW(B, (NPRO GOLODOMOR TRIDCQTX TRETXOGO ROKU(B. (NnAPISANIJ U WISOKOMU STILÆ HRONÆKI VITTQ VÆNKI (B- (NSELQNKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NpROZAs -- (NrOMANs