(NpOLQGLI W SN)QÆGAH sUOMÆ (B:s)E (NKNIGA PAM(B'(NQT)QÆ uKRAÇNI PRO GROMADQN(B, (NQKÆ ZAGINULI U WOÃNNIH KONFLÆKTAH ZA RUBEVEM(B.s)E (Nt(B. 2 /s - (NwI[NEWSXKIJ(B, (Nr(B. (Ng(B.,s; (NkONA[EWI^(B, (Na(B. (Np(B.,s; (NpAN^ENKO(B, (Np(B. (Np(B.,s; (NwI[NEWSXKIJ(B, (Na(B. (Nr(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkNIGA pAM(B'(NQT)QÆ uKRAÇNI(B,s)E, 2004)
(NcE ZWITQVNO(B-(NTRAGED)QÆJNA EPOPEQ PRO RADQNSXKO(B-(NFÆNLQNDSXKU WÆJNU(B, (NW QKÆJ U zBROJNIH SILAH KOLI[NXOGO srsr BRALI U^ASTX NA[Æ ZEMLQKI(B. (NpRO ZAGIBLIH U CÆJ WÆJNÆ(B, Ç(NH ZWITQGU Æ VERTOWNÆSTX NA STORÆNKAH CXOGO MEMORÆALXNOGO WIDANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- (Nw)QÆJSXKOWÆ KONFLÆKTIs)E -- (NwTRATIs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 1939-1945; (NSPOGADIs; (NPERSONAL)QÆÇ ZAGIBLIHs)E