(NuKRA)QÇNA W OGNÆ J BURÆ REWOL@CÆÇ(B. 1917 - 1921 :s)E )Qææ. (NzIMOWIJ POHÆD(B. æææ. (NpOLXSXKO(B-(NUKRAÇNSXKIJ SO@Z(B. (NkÆNECX ZBROJNIH ZMAGANX unr(B. /s)E - (NmAZEPA(B, )Qæ(NSAAK pROHOROWI^(B,s)E; (NdEREW(B'(NQNKO(B, (Na(B. (Np(B.,s ((NdN)QÆPROPETROWSXK (B:s)E (Ns)QÆ^(B,s)E, 2002)
(NdO KNIGI WW)QÆJ[LI ZAKL@^NIJ ROZDÆL Z DRUGOÇ ^ASTINI TA TRETQ ^ASTINA SPOGADÆW WIDATNOGO UKRAÇNSXKOGO DERVAWNOGO(B, (NGROMADSXKOGO TA POLÆTI^NOGO DÆQ^A PRO REWOL@CÆJNÆ PODÆÇ W uKRAÇNÆ W (B1917 -1921 (NROKAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NsPOGADIs