(NsTANDARTI D)QÆQLXNOSTÆ ZAGALXNOOSWÆTNXOGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU (B:s)E (NANAL)QÆTI^NIJ ZWÆT ZA REZULXTATAMI DOSLÆDVENNQ Z OSWÆTNXOÇ POLÆTIKI (B/s)E - (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ OBLASNIJ ÆNSTITUT PÆSLQDIPLOMNOÇ OSWÆTIs)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2010)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENO STANDARTI DÆQLXNOSTÆ ZAGALXNOOSWÆTNXOGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU TA METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ Z TEHNOLOGÆÇ ÇH ZASTOSUWANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NZAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NSTANDARTI D)QÆQLXNOSTÆs)E; (NKRITER)QÆÇ OCÆNKIs)E; (NEFEKTIWN)QÆSTX DÆQLXNOSTÆs)E; (NMETODIKA WIZNA^ENNQs; (NABSOL@TN)QÆ POKAZNIKIs)E; (NABSOL@TN)QÆ (B((NWHÆDNÆ(B) (NPOKAZNIKIs)E; (NANAL)QÆZs)E