(NnESTOR mAHNO (B:s (NISTORI^ESKAQ HRONIKA (B/s - (NtELICYN(B, (NwADIM(B,s; (NqSTREBOW(B, (Nl(B. (Nb(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NoLIMPs (NsMOLENSK (B:s (NrUSI^(B,s, 1998)
(NoSOBIST)QÆSTX Æ DOLQ nESTORA mAHNA(B, (NZDAWALOSQ B(B, (NZÆTKANÆ Z PROTIRÆ^(B: (NANARHÆST Æ (B"(NSELQNSXKIJ BATXKA(B", (NWÆD^AJDU[NIJ RUBAKA Æ KATORVNIK(B, (NMILOSTIWIJ SUDDQ TA BEZVALXNIJ DIKTATOR(B, (NGROZA PRAWLQ^IH REVIMÆW Æ NE]ASNIJ(B, (NWSÆMA ZABUTIJ EMÆGRANT(B... (NnAWKOLO JOGO ÆMENÆ NAGROMADVENÆ GORI ^UTOK Æ MÆFÆW (B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmAHNO n(B.s; )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NpERSONAL)QÆQs)E