(NbEZ WAS NEWOZMOVNO (B:s (NFANTASTI^ESKIE RASSKAZY I POWESTI (B/s - (NpANASENKO(B, (NlEONID nIKOLAEWI^(B,s; (NkOSENKO(B, (N`(B. (Na(B.,s; (NsLAWINSKIJ(B, (Nn(B. (Nb(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmOLODX(B,s, 1987)
(NdO KNIGI UW)QÆJ[LI TWORI(B, (NW QKIH NEJMOWÆRNÆ S@VETI DOZWOLQ@TX AWTORU NETRADICÆJNO POGLQNUTI NA NAWKOLI[NÆJ SWÆT(B, (NW MEVÆ L@DSXKIH MOVLIWOSTEJs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATURA uKRAÇNI ROSÆJSXKO@ MOWO@s)E -- (NfANTASTIKAs -- (NpOW)QÆSTÆs)E -- (NoPOW)QÆDANNQs)E