(NmYSLITELI kIEWSKOJ rUSI (B/s - (NzAMALEEW(B, (Na(B. (Nf(B.,s; (NzOC(B, (Nw(B. (Na(B.s; (NmED@K(B, (N`(B. (Ng(B.,s; (NmADQR(B, (Na(B. (Ni(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 1987)
(Nu KNIZ)QÆ NA WELIKOMU DVERELOZNAW^OMU MATERÆALÆ WISWÆTL@@TXSQ FÆLOSOFSXKO(B-(NTEORETI^NÆ POGLQDI WIDATNIH MISLITELÆW kIÇWSXKOÇ rUSÆ hæ (B- (Nhæææ ST(B. - æ(NLARÆONA(B, (Nf(B. (NpE^ERSXKOGO(B, (NnESTORA(B, (Nw(B. (NmONOMAHA(B, (Nl(B. (NvIDQTI(B, (Nk(B. (NsMOLQTI^A(B, (Nk(B. (NtUROWSXKOGO TA ÆN[IH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E