(Nr)QÆDNE SLOWO(B. (NuKRAÇNSXKA DITQ^A LÆTERATURA (B:s)E (NHRESTOMAT)QÆQ (B: (NU (B2 (NKNIGAH(B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH PEDAGOGÆ^NIH ZAKLADÆW OSWÆTI (BI-II (NRÆWNÆW AKREDITACÆÇ (B/s)E (NkN(B. 1s - (NwARAWK)QÆNA(B, (NzÆNAÇDA dMITRÆWNA(B,s)E; (NmOW^UN(B, (Na(B. )Qæ.,s)E; (N~ERN)QÆJ(B, (Nm(B. (Nf(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1999)
(NhRESTOMAT)QÆQ OHOPL@Ã PERÆOD WÆD NAJDAWNÆ[IH ^ASÆW DO PO^ATKU hh STOLÆTTQ(B.(NtUT MÆSTQTXSQ TWORI Z DITQ^OGO FOLXKLORU(B((NKOLISKOWÆ PÆSNÆ(B,(NZABAWLQNKI(B,(NDRAVNILKI(B,(NSPÆWANKI(B,(NKAZKI(B,(NWESNQNKI(B),(NA TAKOV WÆR[Æ(B,(NBAJKI(B,(NOPOWÆDANNQ(B,(NURIWKI Z POWÆSTEJ PISXMENNIKÆW(B,(NQKÆ PISALI DLQ DÆTEJ(B.(NdANO KOROTKIJ BÆOGRAFÆ^NIJ NARIS DO KOVNOÇ PERSONALÆÇ(B,(NA TAKOV OGLQDOWÆ STATTÆ TOGO ^I ÆN[OGO LÆTERATURNOGO PERÆODU(B.s)E
(NmOW^UN a(B. )Qæ. (N~ISTÆ DVERELA(B. (NdITQ^IJ FOLXKLOR (B7-13; (NkALENDARNO(B-(NOBRQDOWA POEZÆQ (B30-38; (NmALÆ FOLXKLORNÆ VANRI (B39-61; (NmOW^UN a(B. æ. (NdAWNQ LÆTERATURA (BXI-XVIII (NST(B. 65-74; (NpOWÆSTX WREM(B'(NQNIH LÆT (B74-78; æ(NLARÆON kIÇWSXKIJ sLOWO PRO ZAKON Æ BLAGODATX (B79-84; (NmONOMAH pOU^ENNQ (B84-94; (NmONOMAH sLOWO PRO æGORÆW POHÆD(B;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NdITQ^A L)QÆTERATURAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E