(NpATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQ DÆTEJ DO[KÆLXNOGO WÆKU (B:s)E (NREKOMENDOWANO mon uKRA)QÇNI (B/s)E - (NlE]ENKO(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NbOJKO(B, (No(B. (Nd(B.s; (NoSTAPOWI^(B, (Nl(B. (Nw(B.,s; (NpROKOL)QÆÃNKO(B, (Nl(B. (Nm(B.,s)E; (NkONDRATOWA(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NkOROLXKOWA(B, (Na(B. (Nd(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrADQNSXKA [KOLA(B,s, 1978)
(Nu KNIZ)QÆ WISWÆTL@@TXSQ TEORETI^NÆ POLOVENNQ PRO SUTX PATRÆOTIZMU TA ÆNTERNACÆONALÆZMU(B, (NPRO OSOBLIWOSTÆ WIHOWANNQ CIH PO^UTTÆW U DÆTEJ DO[KÆLXNOGO WÆKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NpATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQs)E; (NPATR)QÆOTI^NÆ TA ÆNTERNACÆONALXNÆ PO^UTTQs)E; (NWIHOWANNQ L@BOW)QÆs)E