(NwOLODIMIR wINNI^ENKO (B/s - (NkULX^ICXKIJ(B, (NsTAN)QÆSLAW(B,s)E; (NsOLDATENKO(B, (NwALER)QÆJs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaLXTERNATIWI(B,s, 2005)
(NkNIGA )QÃ PER[O@ POLÆTI^NO@ BÆOGRAFÆÃ@ ODNOGO ÆZ ZASNOWKÆW unr(B, (NWIDATNOG UKRAÇNSXKOGO REWOL@CÆONERA J WELIKOGO PISXMENNIKA w(B. (NwINNI^ENKA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwINNI^ENKO w(B. (Nk(B.s; )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E -- )Qæ(NSTORI^NÆ POSTATÆs)E