(NsHODINKAMI ETI^NOGO ZROSTANNQ(B. (NdIDAKTI^N)QÆ MATERÆALI DO UROKÆW KURSU ZA WIBOROM U (B1 (NKLASÆ(B.s)E (N~(B. 1 /s - (NdMITRENKO(B, (Nl@BOW gENNAD)QÆÇWNA(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NoSNOWA(B,s, 2015)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX DIDAKTI^NÆ MATERÆALI DO UROKÆW KURSU ZA WIBOROM (B"(NsHODINKI ETI^NOGO ZROSTANNQ(B" (NU (B1-(NMU KLASÆ ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NSPRQMOWANÆ NA FORMUWANNQ W U^NÆW GROMADQNSXKOÇ KOMPETENTNOSTÆ TA OSNOW ETI^NOÇ KULXTURI(B, (NUTWERDVENNQ ÆDEALÆW PRAWDI(B, (NSPRAWEDLIWOSTÆ(B, (NPATRÆOTIZMU(B, (NDOBROTI(B, (NL@BOWÆ TA POWAGI(B, (NPRACEL@BNOSTÆ TA ÆN[IH ^ESNOT U MOLODOGO POKOLÆNNQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpO^AKOWA [KOLAs -- (NeTI^NE WIHOWANNQs; (NKLASs; (N[K)QÆLXNIJ DZWONIKs)E; (NUROKs; (NPERERWAs; (NPORTFELXs; (NZWI^KIs