(NkOROTKIJ DOW)QÆDNIK Z ÆSTORÆÇ uKRAÇNI (B/s)E - (NkURAS(B, )Qæ(NWAN fEDOROWI^s)E; (NbAGMET(B, (NmIHAJLO oLEKSANDROWI^s; (NfEDXKOW(B, )Qæ(NWAN æWANOWI^s)E; (N{KWARECX(B, (NwALENTIN pAWLOWI^s ((NkI)QÇW(B;s)E (NdONECK (B:s (NwI]A [KOLA(B,s, 1994)
(Nu DOW)QÆDNIKU WMÆ]ENO KOROTKÆ STATTÆ(B, (NW QKIH ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO NAJGOLOWNÆ[Æ PODÆÇ J FAKTI UKRAÇNSXKOGO NARODU(B, (NPRO DERVAWNIH Æ GROMADSXKIH DÆQ^ÆW Æ MITCÆW uKRAÇNI(B, (NPOQSN@@TX NAJBÆLX[ UVIWANÆ NINÆ SOCÆOLOGÆ^NÆ J POLÆTI^NÆ TERMÆNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NDOW)QÆDNIKs)E; )QÆ(NSTORÆQs)E