)Qæ(NSTORÆQ ZAHÆDNIH Æ PÆWDENNIH SLOW(B'(NQN (B((NZ DAWNÆH ^ASÆW DO (BXX (NSTOLÆTTQ(B) :s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK (B/s)E - (NqROWIJ(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2003)
(Nu POS)QÆBNIKU ANALÆZU@TXSQ ZAGALXNÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ TA SPECIFÆKA ETNÆ^NOGO(B, (NSUSPÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NOGO(B, (NEKONOMÆ^NOGO J KULXTURNOGO ROZWITKU ZAHÆDNOSLOW(B'(NQNSXKIH TA PÆWDENNOSLOW(B'(NQNSXKIH NARODÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQs)E; (NDAWN)QÆ SLOW(B'(NQNIs)E; (NZAH)QÆDNÆ SLOW(B'(NQNIs)E; (NP)QÆWDENNÆ SLOW(B'(NQNIs)E; (NSEREDNXOW)QÆ^^Qs)E; (NNOWA DOBAs