)Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNI NOWOGO ^ASU W SU^ASNÆJ [KÆLXNÆJ OSWÆTÆ (B/s)E - (NgIRI^(B, )Qæ(NGOR(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsTILOS(B,s, 2009)
(NnA STOR)QÆNKAH WIDANNQ PORU[ENO AKTUALXNÆ PITANNQ(B, (NPOW(B'(NQZANÆ ZÆ STWORENNQM POPULQRNOÇ UKRAÇNSXKOÇ ÆSTORÆÇ TA WIKLADANNQM ÆSTORÆÇ uKRAÇNI W SEREDNÆH ZAGALXNOOSWÆTNÆH ZAKLADAHs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; )QÆ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NMETODIKA WIKLADANNQs; (NP)QÆDRU^NIKs)E; (NZAKLAD ZAGALXNOOSW)QÆTNÆJs)E