(NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NwERTEGEL(B, (Na(B. (Ng(B.s; (NaLEKS)QÃÃW(B, (N`(B. (Nm(B.s)E; (NkAZAKOW(B, (No(B. (No(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkARAWELA(B,s, 2006)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ WUZLOWÆ PITANNQ KURSU WSESWÆTNXOÇ ÆSTORÆÇ U WÆDPOWÆDNOSTÆ Z PROGRAMO@ WSTUPNIH WIPROBUWANX DO WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E; (NMEVA STOL)QÆTX (B((Nhæh (B- (Nhh(B)s)E; (NM)QÆVWOÃNNIJ PERÆOD (B(1918-1939(NRR(B.)s)E; (NDRUGA sW)QÆTOWA WÆJNAs)E; (NPOWO)QÃNNIJ PERÆODs)E