(NkULXTUROLOG)QÆQ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NpODOLXSXKA(B, )Qã. (Na(B.,s)E; (NlIHWAR(B, (NwOLODIMIR dMITROWI^s; )Qæ(NWANOWA(B, (NkARINA aNDRÆÇWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR NAW^ALXNO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2003)
(NtEORETI^NE WIKLADENNQ POLOVENX )QÆ KONCEPCÆJ KULXTUROLOGÆÇ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 284-287s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkULXTUROLOG)QÆQs)E; (NKULXTURA SP)QÆLKUWANNQs)E; (NKULXTURNIJ PROST)QÆRs)E; (NNEWERBALXNA KOMUN)QÆKACÆQs)E; (NSW)QÆTOWA KULXTURAs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ SPÆLKUWANNQs)E; (NM)QÆVKULXTURNA KOMUNÆKACÆQs)E; (NDUHOWNA KULXTURAs; (NKULXTURNA ADAPTAC)QÆQs)E; (NKULXTURA MISLENNQs