(Np)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTA QKS KLADOWA GLOBALXNIH TRANSFORMACÆJNIH PROCESÆW (B/s)E - (NrOMANENKO(B, (Nm(B.,s (2015)
(NrOZWITOK P)QÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 10 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Np)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E -- (NROZWITOKs -- (NSW)QÆTs)E; (NP)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E; (NNEPERERWNA OSW)QÆTAs)E; (NNAW^ANNQ DOROSLIHs; (NANDRAGOG)QÆKAs)E