(NpRINCIPI FORMUWANNQ ZM)QÆSTU NAW^ANNQ W SISTEMÆ PÆSLQDIPLOMNOÇ OSWÆTI PEDAGOGÆ^NIH KADRÆW (B/s)E - (NmASLOW(B, (Nw(B.,s (2015)
(Nw STATT)QÆ ZAPROPONOWANA SISTEMATIZACÆQ PRINCIPÆW FORMUWANNQ ZNANX U SISTEMÆ PÆSLQDIPLOMNOÇ OSWÆTI PEDAGOGÆ^NIH KADRÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Np)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E -- (NZM)QÆST NAW^ANNQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NP)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E; (NNASTUPN)QÆSTXs)E; (NP)QÆDWI]ENNQ KWALÆFÆKACÆÇs)E; (NZM)QÆST NAW^ANNQs)E; (NPRINCIPI FORMUWANNQs