)Qæ(NZ DE]ICÆ FONDÆW NAUKOWOÇ BÆBLÆOTEKI UNÆWERSITETU MENEDVMENTU OSWÆTI Z PROBLEM ROZWITKU PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI uKRAÇNI (B/s)E - (NlQHOCXKIJ(B, (Nw(B.,s; (NgRICENOK(B, (Nw(B.s (2015)
(Nw STATT)QÆ OPISANIJ FOND NAUKOWOÇ BÆBLÆOTEKI UNÆWERSITETU MENEDVMENTU OSWÆTI Z PITANX PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOTEKIs)E -- (NWUZ)QÆWSXKÆs)E; (Np)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E; (NP)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E; (NNAUKOWO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NÆ KADRIs)E; (NDISTANC)QÆJNA OSWÆTAs)E