(NoSW)QÆTA W uKRAÇNÆ(B. (NnORMATIWNO(B-(NPRAWOWE REGUL@WANNQ (B:s)E (NSISTEMATI^NE WIDANNQ (B/s - (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO @STICÆÇ uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT ÆNNOWACÆJNIH TEHNOLOGÆJ Æ ZMÆSTU OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2010)
(NkOMP(B'(N@TERNA BAZA DANIH (B"(NwI]A OSW)QÆTA(B" Ã (NSKLADOWO@ KOMP(B'(N@TERNOÇ PRAWOWOÇ SISTEMI (B"(Noswæta w ukraçnæ(B. (Nnormatiwno(B-(Nprawowe regul`wannq(B". (NwKL@^AÃ AKTI wERHOWNOÇ rADI uKRAÇNI(B, (NpREZIDENTA uKRAÇNI(B, (NkABÆNETU mÆNÆSTRÆW uKRAÇNI(B, (NkONSTITUCÆJNOGO sUDU uKRAÇNI(B, (NmÆNÆSTERSTWA OSWÆTI Æ NAUKI(B, (NMOLODÆ TA SPORTU uKRAÇNI(B, Æ(NN[IH CENTRALXNIH ORGANÆW WIKONAW^OÇ WLADI(B. (NdATA PRIJNQTTQ (B- (NPO^INA@^I Z (B1991 (NROKU(B. (Nw OKREMIH WIPADKAH NAWODQTXSQ AKTI KOLI[NÆH srsr(B, (Nursr(B, (NQKÆ Ã ^INNIMI W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E