(NoSNOWI NAUKOWIH DOSL)QÆDVENX U PSIHOLOGÆÇ (B:s)E (NKWAL)QÆFÆKACÆJNÆ TA DIPLOMNÆ ROBOTI (B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK (B/s)E - (NsERG)QÆÃNKO(B, (NlEONÆD pROKOPOWI^(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ SLAWÆSTI^NIJ UNÆWERSITETs)E; (Np)QÆWDENNOSLOW(B'(NQNSXKIJ ÆNSTITUTs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROFES)QÆONAL(B,s)E, 2009)
(Nw POS)QÆBNIKU WIZNA^ENO WIMOGI(B, (N]O STAWLQTXSQ PRI PÆDGOTOWCÆ KWALÆFÆKACÆJNIH TA DIPLOMNIH ROBÆT Z PSIHOLOGÆÇ(B.s)E
(NdODATKI S(B. 226-239s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAUKOW)QÆ DOSLÆDVENNQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NE DOSLÆDVENNQs)E; (NDIPLOMNA ROBOTA Z PSIHOLOG)QÆÇs)E; (NKWAL)QÆFÆKACÆJNA ROBOTA Z PSIHOLOGÆÇs)E; (NMETODI PSIHOLOG)QÆ^NOGO DOSLÆDVENNQs)E; (NORGAN)QÆZACÆQ PSIHOLOGÆ^NOGO DOSLÆDVENNQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NÆ WIMÆR@WANNQs)E; (NTEOR)QÆQ TEKSTÆWs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NE TESTUWANNQs)E; (NTEOR)QÆQ OCÆNOKs)E; (NOBROBKA REZULXTAT)QÆW PSIHOLOGÆ^NIH WIMÆR@WANXs)E; (NOFORMLENNQ KWAL)QÆFÆKACÆJNIH Æ DIPLOMNIH ROBÆTs)E; (NP)QÆDGOTOWKA DO ZAHISTU DIPLOMNOÇ (B((NKWALÆFÆKACÆJNOÇ(B) (NROBOTIs)E; (NZAHIST DIPLOMNO)QÇ (B((NKWALÆFÆKACÆJNOÇ(B) (NROBOTIs)E