(NaNGLO(B-(NUKRA)QÇNSXKIJ SLOWNIK(B, (NUKRAÇNSXKO(B-(NANGLÆJSXKIJ SLOWNIK (B/s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 1997)
(NsLOWNIK M)QÆSTITX BLIZXKO (B40000 (NSLÆW TA SLOWOSPOLU^ENX ANGLÆJSXKOÇ TA UKRAÇNSXKOÇ MOW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E