(Nb)QÆBLÆQ Æ UKRAÇNSXKA LÆTERATURA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsULIMA(B, (Nw)QÆRA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 1998)
(Nw NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WÆDOBRAVENATISQ^OLÆTNQ TRADICÆQ ÆDEJNO(B-(NHUDOVNXOGO ZASWOÃNNQ kNIGI kNIG PISXMENNIKAMI uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- )Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURIs)E; (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (Nb)QÆBLÆJNÆ OPOWÆDANNQs)E -- (NkRITIKA TA ANAL)QÆZs)E; (NsTARIJ zAPOW)QÆTs)E; (Np(B'(NQTIKNIVVQ mOJSE)QÃWEs)E; (NKNIGI )QÆSTORI^NÆs)E; (NKNIGI NAW^ALXN)QÆ POETI^NÆs)E; (N~OTIRI)QÃWANGELÆQs)E; (N{EW^ENKOs; (NkUL)QÆ[s)E; (NfRANKOs; (NPEREKLADIs; (Nb)QÆBLÆJNA POEZÆQ hh ST(B.s)E