(Nu ^ORNIH LICAR)QÆW (B/s)E - (NdOLXD(B-(NmIHAJLIK(B, (N`R)QÆJ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpOL)QÆTWIDAW uKRAÇNI(B,s)E, 1989)
(NcQ KNIGA (B- (NPRODOWVENNQ ROMANU (B")Qæ (NODIN U POLÆ WOÇN(B". (Nz KNIGI ^ITA^ DÆZNAÃTXSQ PRO PÆSLQWOÃNNU DOL@ MUVNXOGO RADQNSXKOGO ROZWÆDNIKA gRIGORÆQ gON^ARENKA(B, (NQKIJ POTRAPLQÃ W ORGANÆZOWANU W æSPANÆÇ DIWERSÆJNO(B-(NROZWÆDUWALXNU [KOLU Æ SMÆLIWO DÆÃ TAM(B, (NWIKRIWA@^I TAÃMNÆ PLANI PROTIWNIKÆW MIRU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NrOMANs