(NbANK)QÆWSXKÆ OPERACÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~EREP(B, (Na(B. (Nw(B.,s; (NaNDROSOWA(B, (No(B. (Nf(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2008)
(NrOZGLQNUTO METODIKU ZD)QÆJSNENNQ BANKÆWSXKIH OPERACÆJ(B, (N]O POW(B'(NQZANÆ ÆZ STANOWLENNQM SWÆTOWOÇ BANKÆWSXKOÇ SISTEMI(B, Æ(NNOZEMNIH BANKÆW TA BANKÆW uKRAÇNI(B: (NFORMUWANNQ RESURSÆW(B, (NGOTÆWKOWIMI J BEZGOTÆWKOWIMI ROZRAHUNKAMI(B, (NKREDITNIMI TA ÆPOTE^NIMI OPERACÆQMI(B, (NZ CÆNNIMI PAPERAMI(B, Æ(NNWESTICÆJNO@ DÆQLXNÆST@(B, (NWAL@TNIMI OPERACÆQMI(B, (NNETRADICÆJNIMI BANKÆWSXKIMI OPERACÆQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NbANK)QÆWSXKA SPRAWAs)E; (NRESURSNA BAZAs; (NKOMERC)QÆJNIJ BANKs)E; (NPLAT)QÆVNIJ OBOROTs)E; (NEM)QÆSÆJNO(B-(NKASOWA ROBOTAs)E; (NKREDITN)QÆ OPERACÆÇs)E; (NWAL@TN)QÆ OPERACÆÇs)E; (NC)QÆNNÆ PAPERIs)E; (NZOWN)QÆ[NXOEKONOMÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E; (NL)QÆZINGOWÆ OPERACÆÇs)E; (NF)QÆNANSOWIJ ÆNVIRÆNGs)E