(Nm)QÆVNARODNÆ FÆNANSOWÆ WÆDNOSINI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NrUMQNCEW(B, (Na(B. (Np(B.,s; (NgOL@K(B, (Nw(B. (Nq(B.s; (NtONKIH(B, (No(B. (Ng(B.s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ EKONOMÆ^NIJ ÆNSTITUT MENEDVMENTUs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU NAWEDENO ZAGALXNU HARAKTERISTIKU ORGANÆZACÆÇ SWÆTOWOGO WAL@TNOGO RINKU(B. (NwISWÆTLENÆ PITANNQ ORGANÆZACÆÇ MÆVNARODNIH ROZRAHUNKOWIH(B, (NKREDITNIH TA ÆNWESTECÆJNIH OPERACÆJ(B. (NrOZKRITÆ SKLADOWÆ ELEMENTI FORMUWANNQ WAL@TNOGO KURSU TA KONWERTOWANOSTÆ WAL@T(B, (NWAL@TNIH OPERACÆJ TA PLATÆVNOGO BALANSU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nm)QÆVNARODNÆ FÆNANSIs)E; (NM)QÆVNARODNA EKONOMÆKAs)E; (NWAL@TN)QÆ SISTEMIs)E; (NSW)QÆTOWIJ WAL@TNIJ RINOKs)E; (NM)QÆVNARODNÆ WAL@TNÆ OPERACÆÇs)E; (NM)QÆVNARODNÆ KREDITNÆ OPERACÆÇs)E; (NWAL@TN)QÆ OPERACÆÇs)E; )QÆ(NNOZEMNE ÆNWESTUWANNQs)E; (NPLAT)QÆVNIJ BALANSs)E