(NkOROTKIJ POL)QÆTOLOGÆ^NIJ SLOWNIK (B:s)E (NSLOWNIK (B/s - (NrQBOWA(B, (Ns(B. (Ng(B.,s; (NtIMO[ENKO(B, (Nz(B. )Qæ.,s)E; (NbABK)QÆN(B, (Nw(B. (Nd(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nrowo (B"(NuKRWUZPOL)QÆGRAF(B",s)E, 1991)
(Nu SLOWNIKU W DOSTUPN)QÆJ FORMÆ DANO TLUMA^ENNQ NAJWAVLIWÆ[IH PONQTX Æ TERMÆNÆW(B, (NWIKORISTOWUWANIH U NAW^ALXNIH KURSAH POLÆTOLOGÆÇ(B, "(Nl@DINA Æ SUSPÆLXSTWO(B", (NA TAKOV [IROKO WVIWANIH U SU^ASNÆJ LEKSICÆ ZASOBÆW MASOWOÇ ÆNFORMACÆÇ U ZW(B'(NQZKU Z POSILENNQM POLÆTIZACÆÇ SUSPÆLXNOGO VITTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E; (NPOL)QÆTIZACÆQs)E; (NDEMOKRATI^N)QÆ ZASADIs)E; (NDERVAWNIJ USTR)QÆJs)E