(NoRGAN)QÆZACÆQ ROBOTI Z OBDAROWANIMI DÆTXMI (B((NNA DOPOMOGU ZASTUPNIKU DIREKTORA Z NAUKOWO(B-(NMETODI^NOÇ J WIHOWNOÇ ROBOTI(B, (NW^ITEL@(B, (NWIHOWATEL@(B) /s)E - (NkLIMENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.s; (Nh)QÆMKO(B, (Ns(B. (Nr(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇWSXKIJ MÆSXKIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSÆTET ÆMENÆ b(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2005)
(Nw POS)QÆBNIKU ROZKRIWAÃTXSQ SPECIFÆKA TA DOSWÆD ROBOTI Z OBDAROWANIMI DÆTXMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E -- (NoBDAROWAN)QÆ DÆTIs)E; (NOBDAROWAN)QÆ DÆTIs)E; (NKONCEPC)QÆQ OBDAROWANOSTÆs)E; (NWIDI OBDAROWANOST)QÆs)E; (ND)QÆAGNOSTIKA OBDAROWANOSTÆs)E; (NOSOBLIWOST)QÆ OBDAROWANIH DÆTEJs)E; (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOW)QÆ DOKUMENTIs)E; (NSPECIF)QÆKA NAW^ANNQs)E; (NTELEKOMUN)QÆKACÆJNÆ PROEKTIs)E; (NPROGRAMIs