(NwSTUP DO SPEC)QÆALXNOSTÆ(B. (NfÆLOLOGÆQ(B. (NuKRAÇNSXKA MOWA Æ LÆTERATURA (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆBNIK(B.s)E (NmODULX (B2 /s - (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2012)
(NMETA POS)QÆBNIKA (B- (NOZNAJOMITI STUDENTÆW(B-(NPER[OKURSNIKÆW Z OSOBLIWOSTQMI PROFESÆÇ UKRAÇNSXKOGO FÆLOLOGA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOLOGÆQs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (Nf)QÆLOLOGÆQs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E; (NwSTUP DO SPEC)QÆALXNOSTÆs)E; (NF)QÆLOLOGÆQs)E; (NF)QÆLOLOGs)E; (NMAJBUTNQ PROFES)QÆQs)E; (NF)QÆLOLOGÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNE ZROSTANNQs)E; (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E