)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOGO LÆTERATUROZNAWSTWA Æ KRITIKI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NnA)QÃNKO(B, (NmIHAJLO kUZXMOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2010)
(Nu POS)QÆBNIKU(B, (NW KONTEKSTÆ ÃWROPEJSXKOGO LÆTERATUROZNAWSTWA(B, (NROZGLQNUTO OSOBLIWOSTÆ FORMUWANNQ LÆTERATUROZNAW^IH NAPRQMÆW(B, (NTE^ÆJ(B, (N[KÆL(B, Æ(NNDIWÆDUALXNIH PO^ERKÆW DOSLÆDNIKÆW NA RÆZNIH ETAPAH ROZWITKU UKRAÇNSXKOGO LÆTERATUROZNAWSTWA Æ KRITIKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKE LÆTERATUROZNAWSTWOs)E; )QÃ(NWROPEJSXKE LÆTERATUROZNAWSTWOs)E; (NUKRA)QÇNSXKE LÆTERATUROZNAWSTWOs)E; (NDAWN)QÆJ PERÆODs)E; (NNOWA L)QÆTERATURAs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NIJ NAPRQMs)E; )QÆ(NSTORI^NA [KOLAs)E; (NF)QÆLOLOGÆ^NA [KOLAs)E; (NNOW)QÆTNQ LÆTERATURAs)E; (NROZWITOK [K)QÆLs)E; (NNI]ENNQ [K)QÆLs)E; (NRADQNSXKE L)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E; (NMODERNE L)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E; (NPOSTMODERNE L)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E; (NL)QÆTERATURNÆ KRITIKIs)E; (NL)QÆTERATURNÆ ÆSTORIKIs)E; (NTEORETIKI L)QÆTERATURIs)E