(NpRAWOZNAWSTWO (B:s (NP)QÆDRU^NIK DLQ (B11 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B((NPROFÆLXNIJ RÆWENX(B) /s)E - (NnAROWLQNSXKIJ(B, (NoLEKSANDR dANILOWI^(B,s; (NzABA[TANSXKA(B, (Nn(B.,s; (NhALQWKA(B, (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NgRAMOTA(B,s, 2011)
(Np)QÆDRU^NIK OZNAJOMITX U^NÆW Z OSNOWAMI KRIMÆNALXNOGO(B, (NADMÆNÆSTRATIWNOGO(B, (NCIWÆLXNOGO(B, (NTRUDOWOGO(B, (NSÆMEJNOGO TA ÆN[IH GALUZEJ PRAWA uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N`RIDI^N)QÆ NAUKIs)E -- (NpRAWOZNAWSTWOs -- 11 (NKLASs; (NdERVAWAs; (NPRAWOW)QÆDNOSINIs)E; (NCIW)QÆLXNE PRAWOs)E; (NKONSTITUC)QÆJNE PRAWOs)E; (NF)QÆNANSOWE PRAWOs)E; (NS)QÆMEJNE PRAWOs)E; (NTRUDOWE PRAWOs; (NZEMELXNE PRAWOs; (NSPADKOWE PRAWOs; (NKRIM)QÆNALXNE PRAWOs)E