(NeKONOM)QÆ^NÆ ASPEKTI WI]OÇ OSWÆTI (B/s)E - (NkUKL)QÆN(B, (NoLEG(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT WI]OÇ OSWÆTI apn uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ uKRA)QÇNI(B,s)E, 2008)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ANALÆZU@TXSQ OSOBLIWOSTÆ AKTUALÆZACÆÇ EKONOMÆ^NOÇ FUNKCÆÇ OSWÆT W STRUKTURÆ RINKOWIH WÆDNOSIN(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NRINKOWA EKONOM)QÆKAs)E; (NUPRAWL)QÆNNQ QKÆST@ OSWÆTIs)E; (NEKONOM)QÆ^NA OSWÆTAs)E