"Dialogue of capitals" : (NP)QÆDRU^NIK Z KRAÇNOZNAWSTWA DLQ U^NÆW STAR[IH KLASÆW SPECÆALÆZOWANIH [KÆL (B/s)E - (Nb)QÃLKÆNA(B, (Ne(B. (Nw(B.,s)E; (NbAS)QÆNA(B, (Na(B. (Nw(B.s)E; (Ns)QÆWERS(B, (Nw(B. (Na(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nadef(B-(NuKRA)QÇNA(B,s)E, 2002)
(Np)QÆDRU^NIK MÆSTITX ÆNFORMACÆ@ PRO GEOGRAFÆ^NE POLOVENNQ(B, (NPOLÆTI^NIÆ TA EKONOMÆ^NÆ PROCESI(B, (NKULXTURU TA MISTECTWO KRAÇN ãWROPEJSXKOGO sO@ZU(B, (NKRAÇN(B-(NSUSÆDÆW uKRAÇNI(B, (NCENTRÆW SWÆTOWIH RELÆGÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NANGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NKRA)QÇNOZNAWSTWOs)E; (NKULXTURAs; (NMISTECTWOs; )Qã(NWROPEJSXKIJ sO@Zs)E