(Nu^EBNIK QPONSKOGO QZYKA(B: ((NKURS DLQ PRODOLVA@]IH(B) :s (NNAW^(B. (NPOS)QÆBNIK DLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B..s)E (N~(B. 1 /s - (NrYBKIN(B, (NaNATOLIJ gRIGORXEWI^s; (NlOBA^EW(B, (NlEW aLEKSANDROWI^s; (NpA@SOW(B, (NnIKOLAJ gEORGIEWI^s; (NsTRIVAK(B, (NlEON aBRAMOWI^s; (NqNU[EWSKIJ(B, (NwLADIMIR aLEKSANDROWI^s; (NgOLOWNIN(B, (NiWAN wASILXEWI^(B,s ((NmINSK (B:s (NbUG(B-(NpRESS(B,s, 2000)
(Np)QÆDRU^NIK MÆSTITX OSNOWNU ^ASTINU QPONSXKOÇ GRAMATIKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NqPONSXKA MOWAs; (NSLOWOUTWORENNQs; (NLEKSIKOLOG(Bi(NQs; (NPISEMN(Bi(NSTXs; (NQPONSXKA MOWAs