(NkOMENTAR DO bAZOWOGO KOMPONENTA DO[K)QÆLXNOÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆ (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkONONKO(B, (No(B.(Nl(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrED(B. (NVURN(B. "(NdO[K)QÆLXNE WIHOWANNQ(B",s)E, 2003)
(Nm)QÆSTITX KONCEPTUALXNÆ ZASADI MODERNÆZACÆÇ DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E; (NDO[K)QÆLXNIKs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NROZWIWALXNE SEREDOWI]Es