(NrEWOL@C)QÆQ W NAW^ANNÆ (B=s)E The Learning Revolution - (NdRAJDEN(B, )Qà(NORDON(B,s)E; (NwOS(B, (NdVANNETTs; (NoL)QÆJNIK(B, (NmIROSLAWA(B,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (Nl)QÆTOPIS(B,s)E, 2005)
(NkNIVKA PROPONU)QÃ ^ITA^AM NAW^ALXNU PROGRAMU PRODOWV USXOGO VITTQ(B.(NmÆSTQTXSQ PORADI(B, (NQK ^ITATI ^OTIRI KNIVKI ZA DENX Æ PAM(B'(NQTATI PRO^ITANE(B, (NQK WIW^ITI OSNOWI ÆNOZEMNOÇ MOWI ZA ^OTIRI(B-(N[ÆSTX TIVNÆW(B, (NQK ZBAGATITI DITQ^IJ ÆNTELEKT WÆD NARODVENNQ DO WOSXMI ROKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsAMOOSW)QÆTAs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NSAMONAW^ANNQs; (NSUSP)QÆLXSTWOs)E; )QÆ(NNTELEKTs)E; (NNAW^ANNQs; (NOSOBIST)QÆSTXs)E