)Qæ(NNTERAKTIWNÆ TEHNOLOGÆÇ NAW^ANNQ DOROSLIH (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsISO)QÃWA(B, (Ns(B.(No(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NeKMO(B,s, 2011)
(Nu PER[)QÆJ ^ASTINÆ POSÆBNIKA ROZGLQDAÃTXSQ PONQTTQ (B"Æ(NNTERAKTIWNÆSTX(B", (NSUTNÆSTX TA DEFÆNÆCÆÇ ANDRAGOGÆKI(B, (NANDRAGOGÆ^NA MODELX ÆNTERAKTIWNOGO NAW^ANNQ(B, (NPSIHOLOGÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ NAW^ANNQ DOROSLOÇ L@DINI TA WIMOGI DO ANDRAGOGA(B. (Nu DRUGÆJ ^ASTINÆ WISWÆTLENO KRITERÆÇ EFEKTIWNOSTÆ ÆNTERAKTIWNIH TEHNOLOGÆJ U NAW^ANNÆ DOROSLIH(B, (NAKTIWNÆ FORMI Æ METODI NAW^ANNQ QK ELEMENTI ÆNTERAKTIWNIH TEHNOLOGÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NoSW)QÆTA DOROSLIHs)E -- )Qæ(NNTERAKTIWNE NAW^ANNQs)E; (NANDRAGOG)QÆKAs)E; (NOSW)QÆTA DOROSLIHs)E; )QÆ(NNTERAKTIWNE NAW^ANNQs)E; (NAKTIWN)QÆ FORMI NAW^ANNQs)E; (NAKTIWN)QÆ METODI NAW^ANNQs)E; (NANDRAGOGs; (NPSIHOLOG)QÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆs)E; )QÆ(NNTERAKTIWNÆSTXs)E; (NMOZGOWA ATAKAs; (NNAW^ALXNIJ TREN)QÆNGs)E; (NMETOD dELXF)QÆs)E; (NkEJS(B-(NMETODs