)Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ (B10 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B: (NRÆWENX STANDARTU(B, (NAKADEMÆ^NIJ RÆWENX (B/s)E - (NrE)QÃNT(B, (NoLEKSANDR pETROWI^(B,s)E; (NmAL)QÆJ(B, (NoLXGA wOLODIMIRÆWNAs)E; (NrADZIW)QÆLL(B, (No(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NgENEZA(B,s, 2010)
(Nu P)QÆDRU^NIKU WISWÆTLENO ÆSTORÆ@ uKRAÇNI PO^ATKU hh ST(B. (NcQ DOBA ROZPO^INAÃTXSQ PEREHODOM DO POLÆTI^NOGO ETAPU NACÆONALXNOGO WÆDRODVENNQ W UKRAÇNSXKIH ZEMLQH Æ ZAWER[UÃTXSQ WHODVENNQM ursr DO SKLADU srsr(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- 10 (NKLASs -- (Nr)QÆWENX STANDARTUs)E -- (NaKADEM)QÆ^NIJ RÆWENXs)E -- 20 (NST(B.s