(NtEORETI^ESKAQ GRAMATIKA ANGLIJSKOGO QZYKA (B:s (NU^EB(B. /s - (NbLOH(B, (Nm(B. (Nq(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NwYS[AQ [KOLA(B,s, 2003)
(Nw P)QÆDRU^NIKU NA MATERÆALÆ ANGLÆJSXKOÇ MOWI ROZGLQDA@TXSQ ZAGALXNÆ PRINCIPI(B, (NQKÆ LEVATX W OSNOWÆ GRAMATI^NOÇ BUDOWI MOWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs; (NGRAMATIKA ANGL)QÆJSXKOÇ MOWIs)E; (NSINTAGMATI^N)QÆ WÆDNOSINIs)E; (NODINIC)QÆ MOWIs)E; (NGRAMATI^NA FORMAs; (NGRAMATI^A KATEGOR)QÆQs)E