(NsTIL)QÆSTIKA SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NpONOMAR)QÆW(B, (No(B. (Nd(B.,s)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 2000)
(NrOZGLQNUTO PREDMET )QÆ ZAWDANNQ STILÆSTIKI(B, (NSTILÆSTI^NÆ KATEGORÆÇ(B, (NWZAÃMODÆQ FUNKCÆONALXNIH STILÆWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NsTIL)QÆSTIKAs)E; (NSTIL)QÆSTIKAs)E; (NOF)QÆCÆJNO(B-(NDÆLOWIJ STILXs)E; (NNAUKOWIJ STILXs; (NPUBL)QÆCISTI^NIJ STILXs)E; (NHUDOVN)QÆJ STILXs)E; (NROZMOWNIJ STILXs; (NLEKSI^N)QÆZASOBIs)E; (NTROPIs; (NPARON)QÆMÆQs)E; (NARGOTIZMs; (NVARGON)QÆZMs)E; (ND)QÆALEKTs)E; (NETIMOLOG)QÆQs)E; (NSLOWOs; (NFRAZEOLOG)QÆQs)E; (NSLOWOTW)QÆRs)E; (NMORFOLOG)QÆQs)E; (NSTIL)QÆSTI^NIJ SINTAKSISs)E