(NwIHOWANNQ DUHOWNO)QÇ KULXTURI U PÆDLÆTKÆW (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NvURBA(B, (Nk(B. (No(B.,s; (NaKADEM)QÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PROBLEM WIHOWANNQs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2004)
(NrEKOMENDAC)QÆÇ MÆSTQTX SPECÆALXNU ÆNFORMACÆ@(B, (NROZROBKI Æ ZAWDANNQ(B, (NSPRQMOWANÆ NA AKTIWÆZACÆ@ ZASWOÃNNQ OSNOW DUHOWNOÇ KULXTURIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E -- (NkULXTURNA PEDAGOG)QÆKAs)E -- (Np)QÆDLÆTKIs)E; (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E -- (Np)QÆDLÆTKIs)E; (NKULXTURAs; (NWIHOWANNQs; (NP)QÆDLÆTKIs)E; (NBATXKIs