(NsINTAKSIS SKLADNOGO RE^ENNQ(B. (NpRAKTIKUM (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NgRIPAS(B, (No(B. (N`(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2012)
(NROZD)QÆLI POSÆBNIKA MÆSTQTX MATERÆAL PEREDBA^ENIJ NAW^ALXNIM PLAOM ZA PROGRAMO@ PÆDGOTOWKI BAKALAWRÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW PRI WIW^ENNÆ KURSU SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI(B.s)E
(NwIKLADA^ ku )QÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NsINTAKSISs -- (NPRAKTIKUMs; (NSKLADNE RE^ENNQs; (NSKLADNOSURQDN)QÆ RE^ENNQs)E; (NSKLADNOP)QÆDRQDNÆ RE^ENNQs)E; (NSKLADN)QÆ BEZSPOLU^NIKOWÆ RE^ENNQs)E