(NtOP(B-(NMENEDVMENT DIREKTORA [KOLI (B/s - (N{UKEWI^(B, (N`R)QÆJs)E; (NdANILENKO(B, (Nl)QÆDÆQs)E; (NkARAMU[KA(B, (Nl@DMILAs; (NqKUBOW(B, (NsERG)QÆJs)E; (NgROMOWIJ(B, (Nw)QÆKTORs)E; (NwI[NEWSXKIJ(B, (NoMELQNs; (NoSTAP^UK(B, (NoLEKSANDRs; (Nb)QÃLIJ(B, (NwOLODIMIRs)E; (NbEDNARSXKA(B, (NnATAL)QÆQs)E; (NbOBOWA(B, (NnATAL)QÆQs)E; (NkRAW^ENKO(B, (NnAD)QÆQs)E; (NdEMENKO(B, (NtETQNAs; et al. ((NkI)QÇW (B:s)E (N{K)QÆLXNIJ SWÆT(B,s)E, 2015)
(NwIDANNQ PRISWQ^ENE SU^ASNOMU POGLQDU NA UPRAWL)QÆNNQ [KOLO@ Z POZICÆJ MENEDVMENTU ORGANÆZACÆJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (N{K)QÆLXNIJ MENEDVMENTs)E; (NPLANUWANNQs; (NORGAN)QÆZACÆQ DÆQLXNOSTÆs)E; (NMOTIWAC)QÆQs)E; (NKONTROLXs; )QÆ(NNNOWACÆJNIJ MENEDVMENTs)E; (NSTRATEG)QÆ^NIJ MENEDVMENTs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNIJ MENEDVMENTs)E; (NMENEDVMENT PERSONALUs; (NF)QÆNANSOWIJ MENEDVMENTs)E; (NMENEDVMENT KOMUN)QÆKACÆJs)E; (N[K)QÆLXNIJ MARKETINGs)E