(NsU^ASNA UKRA)QÇNSXKA L(Bi(NTERATURNA MOWA (B:s)E (NZB)QÆRNIK WPRAW (B/s)E - (NpL@](B, (Nm(B. (Nq(B.,s; (NlEUTA(B, (No(B. )Qæ.s)E; (NgALXONA(B, (Nn(B. (Np(B.s; (NwORON)QÆNA(B, (Nw(B. (Nw(B.,s)E; (NsIMONENKO(B, (Nn(B. (Na(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 1995)
(NzB)QÆRNIK WHODITX DO KOMPLEKTU METODI^NOGO ZABEZPE^ENNQ KURSU SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NFONETIKAs; (NORFOEP)QÆQs)E; (NLEKSIKOLOG)QÆQs)E