(NaKTUALXN)QÆ PROBLEMI SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI (B=s)E Topical issues of social pedagogics - (NsITNQK)QÆWSXKA(B, (NsWÆTLANA mIHAJLÆWNA(B,s)E; (NsEJKO(B, (NnATAL)QÆQ aNDRÆÇWNAs)E ((NvITOMIR (B:s (NwID(B-(NWO vdu )QÆM(B. æ. (NfRANKA(B,s)E, 2012)
(NwM)QÆ]ENO LEKCÆJNIJ MATERÆAL DO KURSU (B"(NaKTUALXNÆ PROBLEMI SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI(B" (NUKRAÇNSXKO@ MOWO@ Z ROZ[IRENO@ ANGLÆJSXKO@ ANOTACÆÃ@(B, (NTAKOV TEORETI^NÆ PITANNQ TA TWOR^Æ ZAWDANNQ ANGLÆJSXKO@ MOWO@(B. (NwMÆ]ENO UKRAÇNSXKO(B-(NANLÆJSXKIJ SLOWNIK SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ TERMÆNOLOGÆÇ(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 160-165. - (NsKOR(B.: (NS(B. 6s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NpROBLEMIs; (NM)QÆSCEWÆ WIDANNQs)E; (NMESTNYE IZDANIQs; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA DÆQLXNSTXs)E; (NSOCIALXNO(B-(NPEDAGOGI^ESKAQ DEQTELXNOSTXs; (NSOC)QÆALXNIJ ZAHIST DÆTEJs)E; (NSOCIALXNAQ ZA]ITA DETEJs; (NP)QÆDGOTOWKA SOCÆALXNIH PEDAGOGÆWs)E; (NPODGOTOWKA SOCIALXNYH PEDAGOGOWs