(Np)QÆSNQ PRO RÆDNU ZEML@ (B:s)E (NHRESTOMAT)QÆQ ANGLOMOWNIH PEREKLADÆW UKRAÇNSXKOÇ TA ROSÆJSXKOMOWNOÇ POEZÆÇ DLQ STUDENTÆW Æ WIKLADA^ÆW FAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW (B/s)E - (NgAW)QÆNSXKIJ(B, (NoLEKSANDR(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkmpu )QÆM(B. (Nb(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2006)
(NhRESTOMAT)QÆQ MÆSTITX TWORI UKRAÇNSXKIH Æ ROSÆJSXKIH POETÆW U PEREKLADÆ o(B. (NgAWÆNSXKOGO NA ANGLÆJSXKU MOWU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NANGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NP)QÆSNQs)E; (NR)QÆDNA ZEMLQs)E; (NTWORIs