)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI(B. (NpRAKTI^NIJ KURS (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbABI^(B, (Nn(B. (Nd(B.,s ((NlXW)QÆW (B:s)E (NsW)QÆT(B,s)E, 1993)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX WPRAWI(B,(NZAWDANNQ(B,(NKONTROLXNÆ ZAPITANNQ TA BÆBLÆOGRAFÆ^NÆ DOWÆDKI(B,(NQKÆ PEREDBA^A@TX PRAKTI^NE ZASWOÃNNQ KURSU ÆSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇÀ MOWI(B- (NSTANOWLENNQ LEKSI^NOÇ Æ STILÆSTI^NOÇ SISTEM MOWI(B,(NGRAMATI^NIH TA PRAWOPISNIH ÇÇ NORM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- )Qæ(NSTORÆQ MOWIs)E; (NPOHODVENNQ MOWIs; (NL)QÆTERATURNA MOWAs)E; (NSTAROUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NNOWA UKRA)QÇNSXKA LÆTERATURNA MOWAs)E