(NpROBLEMI OSW)QÆTI (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ ZB)QÆRNIK(B.s)E (NwIP(B. 39 /s - (NkREMENX(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NsTEPKO(B, (Nm(B.(Nf(B.,s; (NlEWK)QÆWSXKIJ(B, (Nk(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR WI]O)QÇ OSWÆTI(B,s)E, 2004)
(NdO ZB)QÆRNIKA WKL@^ENO STATTÆ(B, (NPRISWQ^ENÆ [ÆSTDESQTÆJ RÆ^NICÆ WIZWOLENNQ uKRAÇNI WÆD FA[ISTSXKIH ZAGARBNIKÆW(B. (NwISWÆTL@@TXSQ MATERÆALI TRETXOÇ mÆVNARODNOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NsU^ASNÆ TEHNOLOGÆÇ WI]OÇ OSWÆTI(B". (NrOZGLQDA@TXSQ PROBLEMI AKTIWÆZACÆÇ ROBOTI POZA[KÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW QK ORGANÆZATORÆW WIHOWNOÇ DÆQLXNOSTÆ mALOÇ AKADEMÆÇ NAUK uKRAÇNI(B, (NPROBLEMI PITANNQ FORMUWANNQ TWOR^OÇ OSOBISTOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; )QÆ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NwELIKA W)QÆT^ÆZNQNA WÆJNA NA uKRAÇNÆs)E; (NPROFES)QÆJNA OSWÆTAs)E; (NTWOR^A OSOBIST)QÆSTXs)E