(Nu^EBNIK SOWREMENNOGO ISPANSKOGO QZYKA S KL@^AMI (B:s (NU^EBNIK (B/s - (NnUVDIN(B, (NgEORGIJ aLEKSANDROWI^(B,s ((NmOSKWA (B:s (Najris(B-(Npress(B,s, 2007)
(Np)QÆDRU^NIK ROZRAHOWANIJ DLQ STUDENTÆW NEMOWNIH WUZÆW(B, (NQKÆ PO^INA@TX W^ITI ÆSPANSXKU MOWU Z NULQ(B, (NU WÆDPOWÆDNOSTÆ PROGRAMÆ PER[OGO TA DRUGOGO ROKÆW NAW^ANNQ ÆSPANSXKÆJ MOWÆ DLQ NEMOWNIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSPANSXKA MOWAs)E; )QÆ(NSPANSXKA MOWAs)E